Vedete din Romania

# marcel toader moarte # marcel toader divort #marcel toader

Necazurile se tin scai de el. Marcel Toader, la un pas de moarte

Marcel Toader a fost la un pas de moarte in urma cu cativa ani, El a suferit un preinfarct, iar de atunci a ramas cu grave probleme de sanatate.

In 2012, omul de afaceri a trecut prin cel mai greu moment al vietii sale! Atunci, el a suferit un preinfarct si doar interventia prompta a medicilor a reusit sa il salveze.

“Nimic nu prevestea o asemenea nenorocire! Era pe la inceputul lunii noiembrie, iar Marcel s-a dus la un targ de nunti, pentru a-si ajuta sotia la stand-ul pe care ea il avea in cadrul evenimentului! Nici nu a inceput bine ziua, caci, fara sa fi avut ceva pana atunci, barbatul a simit o durere in piept ca o gheara, apoi, incet, incet, nu a mai putut sa respire! Speriati, apropiatii au chemat ambulanta si Toader a fost transportat de urgenta la Spitalul Militar! Starea grava in care se afla i-a determinat pe medicii sa nu mai stea pe ganduri! L-au si bagat in sala de operatii si, intr-o ora si jumatate, i-au montat un stent! In cazul in care Marcel ar mai fi intarziat putin, si-ar fi pierdut viata! De altfel, doctorul care i-a facut interventia i-a spus clar, la prima vizita dupa interventia chirurgicala, ca mai avea 15 minute si inima ii ceda! Asa, a avut noroc si s-a salvat”, au dezvaluit apropiatii fostului rugbyist pentru WOWbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare