Vedete din Romania

#mihai nesu #vedete intern # nesu divort # nesu mama # nesu accident #nesu manastire

Nesu, doborat. Ce decizie a luat fostul fotbalist

Fostul fotbalist Mihai Nesu pare sa fie doborat de pierderile suferite in ultimii ani: posibilitatea de a merge, mama si sotia. 

Dupa ce a murit mama sa, rapusa de cancer, Mihaita Nesu a ramas si fara sotie. Desi acestia traiau separat de mult timp, gandul ca nu este divortat il consola pe fostul sportiv, sustin apropiatii sai. Pe de alta parte insa, chiar fosta nevasta spune ca Mihaita a fost cel care a indepartat-o. 

Pierderile suferite l-au demoralizat pe fostul fotbalist caracterizat de un optimism molipsitor. Desi acesta a facut progrese, din pacate, starea sa de sanatate este departe de a se imbunatati la nivelul asteptarilor sportivului. 

Se pare ca tristetea l-a coplesit pe aceasta si a decis sa se retraga la o manastire, langa Oradea. "El se consuma mult, sufera mult dupa ce le-a pierdut pe cele mai importante femei din viata lui. El a trait in trei ani cat altii intr-o viata. A obosit de la atatea tratamente, are nevoie sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior", a declarat un prieten de-al lui Mihai Nesu, citat de gandul.info. 

CITESTE SI: O boala ciudata: sindromul mainii de extraterestru

8 barbati de care NU trebuie sa te indragostesti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului