Vedete din Romania

#botez #dragos dolanescu #ionut dolanescu

Nici la botezul fiului, Ionut Dolanescu nu l-a iertat pe Dragos

Ionut Dolanescu si-a botezat fiul de un an alaturi de familie si prieteni. Fratele lui, Dragos, nu a fost invitat, iar Ionut nu a lasat uitat supararea nici macar in biserica.

Fiul cel mare al lui Ion Dolanescu si sotia lui, Doinita, si-au crestinat fiul duminica, la Biserica Sf. Gheorghe Nou. Micutul Ionut Vlad a fost botezat abia la varsta de un an, deoarece parintii lui au tinut pana acum doliu pentru regretatul artist.

Evenimentul a fost urmat de o petrecere fastuoasa la Palatul Snagov. Printre cei 300 de invitati s-au numarat si mama lui Ionut, Maria Ciobanu , dar marele absent a fost Dragos Dolanescu , care nu a fost invitat.

Nasii micutului au fost Petre si Elena Calistru, doi prieteni buni ai marelui solist. "De cand a auzit ca Doinita este insarcinata, tata si-a dorit tare mult ca parintii spirituali ai copiilor mei sa fie sotii Calistru, mai ales ca nasul a fost si medicul tatalui meu", a declarat Ionut pentru Click!

"Cine este acest Dragos? Ce a facut el pentru familia asta? Absolut nimic, este un nimeni. Se voia nasul fiului meu. Pana una, alta, eu i-am botezat copilul acum cinci ani, sunt mai mare ca el si nici nu ne comparam din nici un punct de vedere", ar fi exclamat Ionut Dolanescu dupa ce a fost intrebat daca fratele sau a fost invitat la botez.

Cei doi frati isi disputa in continuarea mostenirea, dar Ionut a spus in urma cu cateva saptamani ca este dispus sa-si ierte fratele, daca acesta isi cere scuze public pentru toate declaratiile defaimatoare la adresa lui.

 

Citeste si

Ionut Dolanescu va fi tata pentru a doua oara

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului