Vedete din Romania

#copii defavorizati #mos craciun #nico

Nico - Mos Craciun pentru copiii defavorizati

Cantareata Nico a preluat pentru o scurta perioada de timp rolul de Mos Craciun, oferind cadouri copiilor si femeilor care sunt victime ale violentei in familie. Artista a ramas impresionanta de atmosfera pe care a gasit-o la Asezamantul " Sfintii Petru si Pavel ", din cadrul Episcopiei Giurgiulului.

"Am venit indrumata de o buna prietena care stia situatia celor de aici. Este un loc unde femeile devenite victime ale violentei in familie isi pot regasi linistea si isi pot creste copiii fara a fi nevoite sa-i abandoneze. Este un loc unde un preot cu suflet face tot ce-i sta in putinta pentru a le vindeca ranile sufletesti si trupesti. Femeile care au ajuns aici, in cele mai multe cazuri agresate de sotii lor, vin cu traume psihice, cateodata mai mari decat cele fizice. Am ramas impresionata ascultand povestile lor si pe aceasta cale as vrea sa fac un apel catre persoanele care le pot ajuta", a povestit Nico pentru ziarulring.ro

"Am simtit ca, in general, noi, oamenii, ne aducem aminte sa vizitam astfel de locuri in preajma Sarbatorilor, ceea ce nu este suficient. Ei au nevoie de ajutorul nostru si in cursul anului, iar orice vizita le lumineaza chipurile. Le aduce aminte ca nu sunt uitati de lume. M-a cuprins tristetea sa constat asta si mi-am promis si mie, dar si copiilor ca ii voi vizita frecvent. Odata cu aceasta vizita, am realizat ca Dumnezeu ne-a oferit atat de multe si uneori, absorbiti de grijile noastre cotidiene, uitam sa-i multumim", a adaugat artista.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare