Vedete din Romania

#masina #muzica #nico

Nico, soferita unei masini de epoca din 1930

Nico pregateste o revenire in forta, cu un nou single, un nou album si un nou videoclip pe care cantareata l-a filmat saptamana trecuta videoclipul piesei "Poate undeva, cineva" in statiunea Navodari .

Locatiile acestui videoclip au fost trei la numar in doua orase diferite. Pe plaja de la Navodari, intr-o padure apropiata si pe scena Teatrului " Toma Caragiu " din Ploiesti.

Videoclipul este unul de imagine, dar care are la baza si o poveste de dragoste dupa versurile piesei. Alaturi de Nico in clip a jucat si Cosmin, cel care pe langa faptul ca o insoteste pe artista la concerte, facand parte din staff-ul Music Management, a jucat si in multe filme fiind cascador si dubalandu-l pe Sergiu Nicolaescu in filmele acestuia.

Povestea clipului infatiseaza continua cautare a sufletului pereche, care uneori este atat de aproape, dar nu realizam acest lucru decat atunci cand ne dam seama ca am trecut pe langa el si a ramas undeva in urma.Cam asa ceva se intampla in videoclipul piesei "Poate Undeva", in care Nico la bordul unei masini de epoca (piesa de colectie din anul 1930) se plimba pe plaja Marii Negre, apoi pe o poteca dintr-o padure deasa si il zareste de fiecare data pe cel pe care probabil il cauta, dar emotia momentului face sa nu se opreasca niciodata atunci cand privirile lor se intersecteaza.

Filmarile au durat opt ore de filmare fara pauza la mare, si alte opt ore la teatrul din Ploiesti. "A fost un videoclip greu de filmat, cu doua locatii indepartate si n-am avut timp nici sa mancam pe timpul filmarilor", ne-a declarat artista.

"Videoclipul va fi gata chiar de ziua fiicei mele si il voi lansa impreuna cu spectacolul de lansare al albumului meu " Love Mail " in clubul Tribute, joi 13 mai, incepand cu ora 22.00 unde ii astept deja pe toti fanii mei", a mai adugat Nico.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului