Vedete din Romania

#nicola #regim #slabit

Nicola, supersexy! Sa fi apelat la bisturiu?

De putin timp, Nicola afiseaza un look supersexy care i-a facut pe multi sa se intrebe daca nu cumva cantareata a apelat la bisturiu.

Vedeta a facut insa lumina in acest caz. Nu, nu a facut operatii estetice ci a urmat un regim nutritionist . "Nu am apelat la chirurgie estetica ", a precizat cantareata pentru Libertatea.

Mama a trei copii si divortata de cinci ani, Nicola nu-si arata varsta. La cei 41 ani ai sai, vedeta este mai sexy ca niciodata, gratie sportului si dietei echilibrate.

"Fac zilnic o jumatate de ora de miscare si am grija ce mananc. Dar nu am un regim strict, din simplul motiv ca o dieta nu da aceleasi rezultate in toate cazurile. Suntem diferit construiti, nici un organism nu functioneaza la fel ca altul. De aceea exista nutritionisti ", a explicat Nicola pentru aceeasi publicatie.

Nicola vrea sa prezinte o emisiune TV

In ceea ce priveste cariera sa, vedeta are si aici planuri marete. Astfel, pe langa muzica, Nicola a declarat ca i-ar placea sa lucreze si in televiziune.

"Mereu m-am concentrat doar pe muzica, dar mi-ar placea in televiziune, pentru ca aceasta reprezinta, de cand aveam 16 ani, a doua mea casa. As prezenta o emisiune de divertisment, ca doar n-o sa fac politica, nu?", a marturisit cantareata de 41 de ani pentru Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare