Vedete din Romania

#sexy #monden #dans #nicoleta luciu

Nicoleta Luciu a fericit un strain: i-a dansat in poala

Nicoleta Luciu, una dintre cele mai sexy femei din Romania, i-a zapacit cu miscari lascive pe clientii unui cazinou . Invitata la o petrecere de fite, artista i-a lasat si un suvenir de neuitat unui invitat, si anume un dans in poala.

Dupa ce a stat doi ani departe de lumea muzicii, pentru a avea suficient timp sa se dedice familiei si fiului ei, Zsolt Jr., Nicoleta Luciu a revenit in atentia reflectoarelor. Aceasta a sustinut un recital cu ocazia celebrarii a cinci ani de Viva Casino din Mall Plaza.

Luciu a facut show in adevaratul sens al cuvantului. Impreuna cu dansatoarele ei, frumoasa bruneta i-a hipnotizat pur si simplu pe masculii prezenti la spectacol, care nu conteneau sa-i studieze voluptoasele-i forme.

Parca dorind sa chinuie si mai mult bietele suflete masculine ce cu greu faceau fata ispitei, Nicoleta a ochit un barbat, s-a dus direct la el si i s-a asezat in brate .

Pe moment, barbatul a incremenit de emotii, mai ales ca fustita foarte scurta a vedetei lasa sa se intradavada multe si miscarile pe ritm de dans ale vedetei il ameteau. Insa, acesta si-a recapatat imediat barbatia si s-a multumit sa o tina in brate pe Nicoleta si sa savureze momentul, in timp ce asistenta ii arunca priviri pline de invidie .  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului