Vedete din Romania

#vedete intern #dieta nicoleta luciu #showbiz #dieta

Nicoleta Luciu, de la 70 la 59 de kilograme in 3 saptamani

Nicoleta Luciu este pregatita pentru vara! A “topit” 11 kilograme in mai putin de o luna!

Silueta Nicoletei Luciu a fost observata marti seara la un eveniment monden. “La Paste am avut 70 de kilograme, iar acum am 59”, ne-a spus ea mandra. Iar dieta nu e una usoara, insa Nicoleta sustine ca nu a intampinat dificultati. “O saptamana cu iaurt, o saptamana cu supa, o saptamana cu compot, cel mai mult am stat cu compot: 9 zile, apoi am facut si un detox cu sucuri timp de zece zile. Ma hidratez, am observat ca reusesc sa-mi tai foamea cu multe lichide! Am topit 11 kg in mai putin de o luna. Nu am stari de rau, consum sucurile astea care sunt energizante, nu am nicio teama. Am slabit foarte mult la iaurt si la compot si pe urma am continuat ca sa nu pun pe mine, am trecut pe sucuri ca sa imi vitaminizez corpul, sa-mi refac pielea”, a declarat, pentru Libertatea, Nicoleta Luciu.

“De la hidratarea astea intensa pe care am avut-o, s-a dus foarte mult celulita, ma gandesc ca hidratrarea trebuie continuata in perioada de pepene. Sunt disperata, imi place de nu mai pot. In fiecare an , doua trei saptamani numai pepene si apa consum. imi pun doar un pic de lapte la cafea, pentru ca imi place. Consumand numai lichide, cafeaua isi face foarte repede efectul si ma tine treaza pana la trei dimineata si asa o mai sting putin cu laptele”, a adaugat Luciu.

Datorita celor patru copii, Nicoleta Luciu arde calorii si in aer liber. “Acum de cand a inceput sezonul cald, copiii merg pe role si si ma tin dupa ei. Nu am dexteritatea lor, am luat niste cazaturi de la 1.90 m cat am pe role”, a precizat ea.

Sursa foot: libertatea


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare