Vedete din Romania

#vacanta Nicoleta Luciu #acnee Nicoleta Luciu #vedete intern #showbiz #nicoleta luciu

Nicoleta Luciu, fara pic de machiaj. A scapat definitiv de acnee?

Luni in sir, Nicoleta Luciu a calcat pragul cabinetelor de dermatologie si a luat diverse tratamente pentru a scapa de o forma agresiva de acnee care i-a distrus tenul. Astazi insa Nicoleta Luciu a facut publica pe contul de socializare, o imagine in care apare complet nemachiata. A scapat oare definitiv vedeta de acnee?

Fotografia vedetei este facuta pe un iaht, in conditiile in care Nicoleta Luciu se afla in vacanta cu cei patru copii in Croatia, unde familia revine in fiecare vara.

Acneea i-a dat serios de furca brunetei.

“De cand am problemele astea, nu mai stiu ce sa fac! Am fost la trei medici dermatologi, am luat medicamente cu pumnul si am cumparat creme de toate felurile. M-am dus la doctorul Kasem si mi-am facut si la el niste interventii cu laser care sa imi usuce bubele si pe urma sa le inlature. E adevarat, toate acestea m-au ajutat un pic, dar tot nu scapam de cosuri. In fiecare dimineata cand ma trezeam si ma uitam in oglinda, imi venea sa plang. Nu intelegeam unde este problema si de ce nu reusesc sa ma vindec odata de semnele astea urate de pe ten. Apoi, o prietena mi-a spus sa incerc si apa de argint coloidal, pentru ca ar avea efecte miraculoase. Mi-am zis ca este cazul sa merg si pe mana ei, ce mai aveam de pierdut?! Asa ca am cumparat acest lichid si mi l-am dat pe bube si incet-incet au inceput sa dispara. Deocamdata, nu am scapat de toate, dar sunt pe drumul cel bun. Mai am doar cateva semne si cu tratamente de infrumusetare, in scurt timp, nu voi mai avea nimic”, declara Nicoleta Luciu in urma cu un an pentru wowbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare