Vedete din Romania

#maia morgenstern #nicoleta luciu #tv

Nicoleta Luciu, intimidata de Maia Morgenstern

Maia Morgenstern va juca rolul Maicii Starete a manastirii in care locuieste personajul interpretat de Nicoleta Luciu in serialul romanesc de epoca "Aniela". Jocul alaturi de marea actrita a marcat-o profund pe Nicoleta.

Filmarile au loc pe mosia de la Golesti, unde Maia si Nicoleta au trait o experienta emotionanta impreuna.

"A fost un moment care m-a emotionat pana la lacrimi. Am inteles, dupa ce am filmat prima secventa, ca Nicoleta a trait o experienta emotionala tulburatoare. Cand s-a dat stop, am avut in fata o Nicoleta care tremura de emotie si care mi-a marturisit ca era tulburata sa joace alaturi de mine. A fost induiosator sa simti ca, alaturi de tine, colegul tau de secventa parcurge o experienta reala si profunda. Nu-ti ramane decat sa te inclini", a povestit Maia, citata de Gandul.

Dupa secventa, Maia si Nicoleta s-au apropiat si au povestit despre copii lor, iar marea actrita i-a dat chiar cateva sfaturi proaspetei mamici. Nicoleta Luciu a fost insa marcata cel mai mult de scena pe care cele doua au filmat-o impreuna.

"Pe tot parcursul secventei am fost foarte emotionata, dar am mascat pentru ca am vrut ca totul sa iasa perfect. Este o onoare imensa sa ai sansa, macar o data-n viata , sa joci langa Maia Morgenstern ", a marturisit Nicoleta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului