Vedete din Romania

#concert #madonna #vedete #loredana #nicoleta lucriu

Nicoleta Luciu, Loredana - ce vedete merg la concertul Madonnei

Vedetele din Romania se vor afla in primele randuri diseara, la concertul Madonnei. La evenimentul de diseara din Parcul Izvor si-au anuntat prezenta Nicoleta Luciu , Loredana, Mircea Solcanu , insa cel mai probabil ei nu vor fi singurii prezenti.

Showul pe care-l va sustine Madonna in aceasta seara in Parcul Izvor din Capitala este asteptat de toti fanii ei, printre care se numara si nume precum Loredana sau Nicoleta Luciu. Vedetele au declarat pentru Libertatea ca si-au achizitionat deja bilete VIP la concert si ca vor fi prezente diseara la eveniment.

Loredana, considerata de multi ca fiind “Madonna Romaniei”, va fi si ea la spectacol pentru a o vedea “la lucru” pe Madonna. “Sunt un mare fan al Madonnei. Sunt fericita ca vine in Romania si ca diseara merg la concertul ei”, a precizat Loredana pentru Libertatea.

Nicoleta Luciu spune ca abia asteapta sa vada spectacolul. “Madonna e foarte frumoasa si a reusit sa se impuna in muzica, si-a pus amprenta si in cinematografie cu filme precum “Evita”. Abia astept sa o vad azi”, a declarat, pentru Libertatea, Nicoleta Luciu. Ea va fi insotita la concert de sotul ei, Zsolt Csergo.

Potrivit Libertatea, printre posesorii de bilete diseara sunt si Raluca Arvat , Diana Dumitrescu si Mircea Solcanu . Daca Raluca Arvat vrea sa compare show-ul din aceasta seara cu cel de la Londra, pe care vedeta l-a sustinut in urma cu doi ani, Mircea Solcanu spune ca stie toate piesele Madonnei: “M-am hotarat sa merg la Madonna din prima clipa cand s-a anuntat concertul. Ii stiu toate piesele, preferata mea e “Rain””.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare