Vedete din Romania

#nicoleta luciu #copii #casatorie

Nicoleta Luciu: "Mai vreau trei copii. Ma casatoresc cand toti vor fi mari"

Nicoleta Luciu si-a facut planuri de casatorie ! Nunta nu va avea insa loc in curand ci abia cand toti copiii vedetei vor fi mari.

In familia Nicoletei, prioritatea nu este oficializarea relatiei ei cu omul de afaceri Zsolt Csergo . Nicoleta vrea sa aiba patru copiii mari atunci cand va imbraca rochia de mireasa.

"Mai vreau trei copii si imi doresc sa ma casatoresc atunci cand toti vor fi mari, deoarece vreau sa-si aduca aminte de acest moment. Mi-ar placea ca ei sa-mi tina trena si florile", a declarat Nicoleta pentru Libertatea.

Deocamdata, bruneta sexy isi concentreaza toata atentia asupra primului ei copil, Zsolt Jr., in varstea de un an si jumatate.

"La piscina, ii place sa inghita apa si e tare dragut cand inoata si face scufundari . Ii mai place sa se joace in parc cu alti copii, sa-si puna scaunul la chiuveta si sa se spele pe dinti si sa se uite la spoturile publicitare pentru copii, pe care te pune sa i le explici. A invatat sa se dezbrace singurel si e foarte ordonat, pune jucariile la loc dupa ce se joaca. Iar cand nu stie daca are voie sa faca ceva, vine, se uita in ochii mei si ma intreaba pe limba lui daca are voie", a povestit vedeta.

Nicoleta a facut deja planuri pentru concediul de vara, pe care vrea sa-l petreaca in Croatia, Italia, Austria si Germania.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare