Vedete din Romania

#nicoleta luciu #zsolt csergo #botez

Nicoleta Luciu, petrecere de botez pana in zori

Petrecerea de botez a fiului Nicoletei Luciu a durat pana dimineata si micutul Zsolt a avut parte de un weekend intreg numai al lui. Dupa botezul de sambata, a urmat aniversarea a cinci luni pentru micut, pe care a petrecut-o cu familia si cu prietenii lor apropiati.

Botezul lui Zsolt Csergo Jr. s-a tinut la manastirea Manastirea Sfanta Fecioara Maria din Sumuleu si petrecerea a fost in Miercurea Ciuc, la restaurantul Casa Harghita.

Belsugul de mancare si bautura i-a tinut pe unii petrecareti treji pana la ora 7 dimineata. Distractia a fost intretinuta de trupa Jukebox , dar si invitatii s-au intrecut la karaoke .

"Mi-am dat seama cat de mult m-a umplut de bucurie acest eveniment, ca l-am crestinat pe micutul nostru. Pana acum il strigam iubirea mea, frumusetea mea, puiul meu, il alintam in diverse moduri, acum pot sa ii spun Zsolt, doar e botezat", a marturisit Nicoleta Luciu pentru Libertatea.

Cei mai multi invitati au plecat duminica dimineata spre casa, dar parintii alaturi de cativa prieteni apropiati au mers la un restaurant micut unde l-au sarbatorit din nou pe Zsolt Jr. cu ocazia implinirii varstei de cinci luni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare