Vedete din Romania

Nicoleta Luciu, pictorial in piata

Nicoleta Luciu este de cativa ani imaginea unei case de moda sibiene, Extravagance. Asa ca actrita din telenovela "Inima de tigan" a fost solicitata sa pozeze pentru noul catalog ce va fi lansat primavara aceasta. Nicoleta a realizat in cursul zilei de miercuri, in Piata Cibin, din Sibiu, un pictorial inedit, printre pietari si flori. Vedeta a fost nevoita sa se schimbe intr-o gogoserie, care i-a servit drept vestiar, relateaza Ziarul. Ea a pozat de data aceasta in tinute mai putin sexy ca de obicei intr-o piata alimentara din Sibiu, pentru catalogul de primavara al casei de moda Extravagance. Aparitia vedetei intr-un astfel de loc i-a lasat cu “gura cascata” atat pe pietari, cat si pe gospodinele venite sa se aprovizioneze, care nu intelegeau probabil ce cauta Nicoleta acolo.

A facut valva

Aparitia iepurasului Playboy a declansat valva mare printre sibienii veniti sa faca piata. Acestia s-au oprit din drumul lor pentru a o fotografia cu telefoanele mobile, in timp ce Nicoleta isi vedea in continuare de treaba Intrucat nu avea unde sa se schimbe, Nicoleta a avut ca vestiar o gogoserie. Pentru a nu strica papuci de casa. Artista a demonstrat ca stie sa se adapteze in orice fel de situatie, comportandu-se ca o profesionista. foto :Sibianul Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului