Vedete din Romania

#nicoleta luciu #dinu maxer #gelozie

Nicoleta Luciu, terorizata de Maxer

Nicoleta Luciu a avut viata grea langa Dinu Maxer. Aceasta este concluzia care reiese din ultimul interviu oferit de vedeta, la patru ani de la despartirea de fostul sau iubit.

Nicoleta nu uita de unde a plecat. Dovada sunt ultimele sale declaratii, dintr-un interviu, in care povesteste despre inceputurile sale pe podium si relatia dintre ea si Dinu Maxer, cel care i-a fost iubit pentru multi ani.

"Eram imbracata din Obor, veneam cu RATB-ul si purtam o geaca de fas si blugi. In rucsac aveam de toate, cartile pentru scoala, halatul pentru cursurile de la Crucea Rosie , la care ma inscrisesem tot atunci. Le caram tot timpul cu mine", a povestit Nicoleta, pentru TABU.

Pentru ea insa cea mai mare apasare era cea venita dinspre iubitul ei, alaturi de care a stat insa timp de opt ani. “Cand eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce faceam sau ce as fi putut face, el era gelos si imi dadea o stare de nesiguranta care ma facea si pe mine sa ma simt geloasa. Dar atunci nu stiam. Toate femeile din familia mea au ramas cu barbatii lor, indiferent de ce le-au facut. Asa credeam si eu ca trebuie sa fie. Eram cu Maxer si trebuia sa raman toata viata cu el”, a adaugat vedeta, la patru ani de la despartirea de acesta.

Potrivit Click!, Luciu a spus ca viata ei s-a schimbat si a capatat noi valente odata cu intalnirea lui Zsolt Csergo . Alaturi de el spune ca este o femeie implinita si fericita, mai ales datorita nasterii lui Zsolt jr, fiul de un al celor doi.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului