Vedete din Romania

Nicoleta si Zsolt, planuri pentru viitor

Nicoleta si Zsolt s-au obisnuit cu gandul ca vor deveni parinti si au inceput sa faca planuri serioase pentru viitorul lui Zsolt Jr, poveste Click.

Desi urmeaza sa vada lumina zilei la mijlocul lunii septembrie si, practic, au trecut doar cateva luni de cand a fost conceput, viitorul lui Zsolt Csergo jr “a fost stabilit” de celebrii sai parinti.

Nu renunta la cariera 

Insarcinata in patru luni, Nicoletei nici prin gand nu-i trece sa renunte la activitatile profesionale, in ciuda faptului ca are momente cand oboseala o cam copleseste.

Cu toate acestea, apetisanta bruneta nu uita nici o clipa ca urmeaza sa devina mama, la jumatatea lunii septembrie, si nu-si “neglijeaza” copilul deloc, ea pregatindu-se, inca de pe acum, sa devina o mama-model.

Misca 

“A inceput sa miste si sa-mi dea suturi. Tot timpul vorbesc cu el si ii povestesc despre tatal lui. Cam 70% din lucrurile pe care i le spun se refera la Zsolt”, a declarat Nicoleta, la emisiunea “Povestiri de noapte”, de la Acasa TV.  

Dupa ce au aflat ca vor avea un baietel si au stabilit numele micutului, asteptat cu nerabdare in ambele familii, Nicoleta si Zsolt au inceput sa-si faca planuri de viitor in privinta piticului lor, relateaza Ziarul.

“Si eu, si taica-su ne dorim sa ajunga cel mai bun hocheist, dar nu unul oarecare, ci cel mai bun din America”, a mai declarat Nicoleta. Actrita ar dori ca micutul ei sa aiba aceleasi pasiuni ca si tatal sau, Zsolt Csergo, investitorul principal al echipei de hochei din Miercurea Ciuc si mare pasionat de bolizii cu multi cai putere.

“Mai intai sa se nasca si apoi mai vedem”, a adaugat actrita postului Acasa, care a inceput deja sa “lucreze” la trusoul bebelusului, primele hainute fiind cateva de hocheist cumparate de Zsolt.

 

Foto: Click 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare