Vedete din Romania

#eforie sud #inmormantare #nicu constantin

Nicu Constantin si-a prevestit moartea

Nicu Constantin a presimtit ca va muri. Cu doar cateva zile inainte de a se stinge el si-a sunat rudele de la Eforie si le-a spus ca va veni in curand acolo pentru ca se simte mai bine. Fiul actorului a povestit despre acest episod ieri, atunci cand actori si oameni simpli au venit sa ii aduca un ultim omagiu inainte de inmormantare.

Razvan Constantin, singurul fiu al lui Nicu Constantin a spus ca tatal lui inca traieste in sufletul lui. “Il simt in mine, traieste prin mine. Mi-e greu sa constientizez ce s-a intamplat, ne-a spus Razvan dupa cateva minute de gandire”, a declarat, pentru Cancan, fiul actorului.

El si-a amintit cum tatal lui a glumit pe seama mortii cu doar cateva zile in urma, atunci cand si-a sunat rudele de la mare si le-a spus ca se simte mai bine, asa ca va veni la Eforie
. “Pot doar sa zic ca, in stilul sau, in urma cu cateva zile si-a sunat rudele de la mare ca sa le spuna ca se simte bine si ca va veni in curand la Eforie. Dar el stia exact la ce se refera!”, a adaugat Razvan Constantin.

Printre cei veniti ieri la catafalcul actorului, pentru a-i aduce un ultim omagiu s-au aflat si prima sotie a actorului si mama lui Razvan, Florenta Dumitrescu, dar si colegi de scena de-ai maestrului, precum Stela Popescu , Alexandru Arsinel , Cristina Stamate , Alexandru Arsinel.

Nicu Constantin va fi inmormantat maine, sambata, 19 septembrie , la Eforie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului