Vedete din Romania

#terapie intensiva #spital #nicu constantin

Nicu Constantin vrea sa mearga acasa

Nicu Constantin vrea sa merarga acasa. Desi nu poate respira fara ajutorul aparatelor, actorul le-a spus medicilor ca ar vrea sa paraseasca spitalul, pentru ca se simte bine. Medicii spun insa ca trebuie sa-l tina sub supraveghere medicala permanenta din cauza ca nu poate respira singur.

Starea lui Nicu Constantin este stabila, desi acesta se afla inca in Terapie Intensiva . “Maestrul reuseste sa respire singur doar intervale scurte de timp, ceea ce impune mentinerea lui in Sectia de Terapie Intensiva”, a declarat, pentru Libertatea, prof. dr. Ioan Sarbu, seful Spitalului Militar.

Actorul a fost internat in stare critica la Spitalul Militar Central din Capitala, in urma cu aproape trei luni, dupa ce a facut o criza pulmonara . Medicii l-au diagnosticat cu o afectiune pulmonara grava, careia i se asociaza si alte boli.

Singura zi in care maestrul a reusit sa stea fara masca de respiratie timp de mai multe ore a fost pe 31 iulie, atunci cand a implinit 70 de ani. Atunci, el a fost mai activ decat in alte zile, reusind chiar sa stea mai multe ore deconectat de la aparatele de respiratie si sa-si primeasca vizitatorii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului