Vedete din Romania

#horia moculescu #nikita #mariana #locuinta

Nikita s-a mutat cu Horia Moculescu

Invitat in emisiunea Happy Hour, moderata de Catalin Maruta, Horia Moculescu a vorbit despre cum este sa locuiasca in aceeasi casa cu fiica lui, Nidia, fosta sotie, , si mai nou cu si fiica ei.

"Locuim acum cinci oameni. Eu si Nidia in partea mea de casa, iar in cealalta parte Mariana , Nikita si fiica ei. E tragicomic, nu comic. Mi s-a propus sa fac si un reality-show dar am refuzat. Mariana poate sa aduca in casa pe cine vrea ea dar trebuie acordul meu pentru ca Nikita sa foloseasca spatiile comune, bucataria si baia. Eu nu am nimic cu ele, nu i-am spus Nikitei sa plece, ea este foarte respectuoasa cu mine, iar pe acel copil nu-l aud, nu plange, nu ma deranjeaza. N-am nimic de impartit, nici cu ea, nici cu Mariana", a declarat Horia Moculescu in emisiunea lui Maruta.

Pus in aceasta situatie, „tragicomica”, dupa cum o caracterizeza chiar el, compozitorul  a spus insa ca nu prevede un viitor stralucit relatiei de prietenie dintre fosta lui nevasta si „batausa din Romana”. Ba mai mult decat atat, Moculescu a dat de inteles ca este foarte posibil ca Mariana sa si-o ia la un moment dat de la Nikita.

"Eu nu cunosc o persoana din jurul Marianei cu care ea sa nu se fi certat. Sigur ca se va certa si cu Nikita. Si inevitabil, Nikita o va bate pe Mariana.", a completat Moculescu in cadrul aceleiasi emisiuni.

Cum explica Mariana Moculescu decizia de a o lua pe Nikita sub acoperisul ei?

"Dorm in camera cu Nikita si cu copilul. Este o mamica excelenta. In primul rand, ca sa nu se inteleaga ca ma folosesc de cineva, am adus-o la mine pentru ca mi-a facut placere sa stea cu mine in apartament dar si pentru ca aveam nevoie sa ma ajute sa nu mai intre cineva in apartament", a explicat Mariana Moculescu, citata de Click!.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare