Vedete din Romania

Nora Balanica s-a casatorit

Sambata a fost o zi deosebita pentru creatoarea de moda Nora Balanica. Ea s-a casatorit intr-un cadru de basm cu medicul ortoped Vasile Durta, povesteste Click.

Creatoarea de moda Nora Balanica s-a casatorit, sambata, cu medicul Vasile Druta. Inainte de a petrece alaturi de prieteni la Palatul Bragadiru , cei doi s-au cununat religios  la Biserica Kretzulescu .

Nasii, Rodica si Constantin Cerbulescu, le-au facut mirilor o surpriza deosebita, punandu-le la dispozitie o caleasca alba, care sa-i duca de la biserica la Palatul Bragadiru, unde a avut loc petrecerea, relateaza Cancan.

Trena lunga de 13 metri 

Imbracata intr-o rochie de mireasa a carei trena a avut 13 metri, creatia Laurei Olteanu, Nora nu si-a putut stapani emotiile in biserica, cand aproape ca i-au dat lacrimile.

Cheful de la palat a debutat la ora 19.30 cu primirea invitatilor, iar pe la ora 20.00, mirii au dansat primul vals al serii sub o ploaie de confeti .

Mireasa a fost furata 

Unul dintre momentele hazlii ale serii a fost, evident, rapirea miresei. S-a intamplat inainte de ora 12.00 noaptea deoarece "rapitorii" erau prietenii ginerelui si, ca atare, au vrut ca nasul sa rascumpere mireasa.

Rascumpararea miresei l-a costat pe nas sapte sticle de whisky. Desi nu exista un astfel de obicei, prietenele creatoarei nu au vrut sa se lase mai prejos si au furat mirele. El a fost dus in clubul Pacha si a dansat pe ring cu animatoarele, spre deliciul publicului.

Si mirele a fost furat 

De aceasta data, nasul le-a oferit celor sase doamne care i-au rapit finul o masa gratuita in clubul Fratelli si sase buchete de trandafiri.

 

Foto: Click 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare