Vedete din Romania

#vedete intern #nume vedete #showbiz #pepe #inna #smiley #cabral

Numele hazlii de care vedetele ar vrea sa scape

Au nume de scena, si asta pentru ca de multe ori vedetele ascund nume cu care nu se mandresc neaparat sau care nu li se par tocmai demne de un star. Iata cateva dintre celebritatile mioritice pe care habar nu aveai cum le cheama, de fapt, in realitate.

Cabral e Cabral Neculai Dzabana Ibacka

Sursa foto: wowbiz.ro

Ti-ai fi imaginat vreodata ca simpaticul Cabral are si un nume neaos romanesc? Mai exact, pe langa numele lui congoleze, pe Cabral il cheama si Neculai. Vedeta TV a primit acest nume dupa bunicul matern. Este si motivul pentru care Inoke, fiica lui Cabral din casnicia cu Luana Ibacka, isi tachineaza tatal. "Ino imi spune Mos Nicolae special ca sa ma necajeasca! Cica as fi batran", le-a spus amuzat Cabral celor de la libertatea.ro.

CITESTE SI:

Dezvaluiri senzationale despre 3 cupluri celebre. Au fost sau nu impreuna?
Amenda uriasa pentru Andreea Mantea din cauza sarcinii!
O romanca, noua Kim Kardashian! Cum a devenit celebra


Pepe este Nicolae Ionut Pascu

Sursa foto: wowbiz.ro

Si cata lume nu a crezut ca Pepe este numele real al artistului roman care canta celebra piesa "Cred ca m-am indragostit"? Ei, bine, pe Pepe il cheama, de fapt, Nicolae Ionut Pascu, insa si-a luat acest nume de scena tocmai din pricina apetentei sale pentru muzica pe ritmuri latino-americane.

Inna este Elena Alexandra Apostoleanu

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Nici frumoasa Inna nu se prezinta cu numele sau intreg, asta desi este cat se poate de mandra de el. Insa Elena Alexandra Apostoleanu nu are o rezonanta la fel de frumoasa precum Inna. "Mi-am pus numele de scena Inna pentru ca bunicul meu imi zicea astfel", a povestit artista intr-un interviu.

Connect-R este Stefan Relu Mihalache

Sursa foto: enational.ro

Desi Connect-R suna a orice altceva, acesta este numele de scena al unuia dintre cei mai indragiti artisti de pe plaiuri mioritice. Pentru ca pe Connect-R il cheama in realitate Stefan Relu Mihalache. Dar cum a ajuns totusi la numele cu care s-a consacrat? "Ma uitam la un film si, pe burtiera, era scris la un moment dat «once upon a time in connecting». Mi-a placut asa, ca fonetica, dar bineinteles ca i-am dat un sens. R-ul e de la Relu... Se intampla in 1997.

Keo este Cosmin Mustata



Si ce-ai spune daca, la un moment dat, Keo, fostul iubit al Andreei Balan, ar veni si s-ar prezenta drept Cosmin Mustata? Ai zambi, pentru ca nici nu ti-ai imagina ca poarta acest nume in buletin.

Smiley este Andrei Tiberiu Maria

Sursa foto: libertatea.ro

La fel cum probabil ca te-ar pufni rasul daca Smiley s-ar prezenta drept Maria. Pentru ca, desi iti vine greu sa crezi, acesta este numele sau de familie. Practic, numele complet al artistului este Andrei Tiberiu Maria.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare