Vedete din Romania

Nunta in secret si despartire fulger! Alexandra Stan nu mai formeaza un cuplu cu sotul ei. Dovada separarii

Cunoscuta cantareata Alexandra Stan (32 de ani) trece prin clipe dificile in viata privata, solista separandu-se de sotul cu care s-a casatorit in mare secret in urma cu cinci luni.

Alexandra Stan si-a surprins fanii in primavara, mai exact in aprilie, atunci cand si-a unit destinele cu Emanuel Necatu fara ca opinia publica sa afle imediat acest lucru, ulterior afirmand ca isi doreste enorm sa devina mama.

In aceste conditii, si mai surprinzatoare a fost vestea ca relatia de iubire dintre Alexandra si Emanuel a ajuns la final. Dovezile fiind din spatiul virtual, acolo unde ambii si-au sters fotografiile comune de pe paginile de socializare.

In lipsa unei confirmari oficiale, singurul mesaj de la cei implicati in mod direct vine de la sotul Alexandrei, care a avut recent o postare sugestiva: "In dragoste nu este frica, ci dragostea desavarsita izgoneste frica, pentru ca frica are cu ea pedeapsa; si cine se teme n-a ajuns desavasit in dragoste".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului