Vedete din Romania

#nunta Marcel Toader #weekend nunti #vedete intern #nunti vedete #showbiz #silviu prigoana #nunti

Nunti de fite, nasi cu greutate! Cine a spus “DA!” in weekend!

Sambata, 26 septembrie, Marcel Toader si Maria Constantin s-au cununta religios pe o pajiste. Duminica a fost randul Augustei Lazarov sa-si puna pirostriile cu actorul si scriitorul Andreas Petrescu.

Marcel Toader (52 de ani) si Maria Constantin (29 ani) au vrut o nunta atipica! Si le-a iesit! Cununia religioasa a avut loc pe pajistea de la Clubul Diplomatilor, iar petrecerea a fost una traditionala, cu muzica populara, meniu specific romanesc, din care nu au lipsit sarmalele si palinca, dar si costume traditionale atat pentru miri, cat si pentru nuntasi. Mireasa a avut doua costumatii. Pentru slujba religioasa a optat pentru un costum popular, format din doua piese: iie si o fusta de culoare bej, iar pentru petrecere a ales o rochie alba, brodata si cu un decolteu generos. 

Nasi le-au fost Silviu Prigoana si iubita acestuia, Mihaela. Tocmai aici a fost problema, preotii considerand ca prin alegerea acestui cuplu ca "parinti spirituali" s-au incalcat canoanele ortodoxe.

"Marcel Toader si sotia sa au incalcat canoanele bisericesti. Parintii spirituali de cununie trebuie sa fie ortodocsi si casatoriti in fata lui Dumnezeu. Doar cuplurile care indeplinesc aceste criterii pot cununa potrivit religiei ortodoxe", a declarat preotul D.G. de la Biserica Bunavestire, scrie wowbiz.ro.

Silviu Prigoana si Mihaela s-au cunoscut in urma cu o luna, la o nunta ce a avut loc in Republica Dominicana. De atunci, cei doi au aparut de cateva ori impreuna, iar Prigoana a recunoscut ca formeaza un cuplu cu frumoasa blonda.

Augusta Lazarov s-a casatorit cu tatal copilului sau!

Duminica, 27 septembrie, in cadrul unei ceremonii restranse, la care au luat parte doar familiile celor doi si cativa prieteni apropiati, Augusta Lazarov (40 de ani) s-a casatorit religios cu actorul si scriitorul Andreas Petrescu (39 de ani).

Augusta Lazarov, sefa departamentului  Divertisment de la Antena 1, a fost sotia lui Valeriu Lazarov, alaturi de care a trait o poveste de dragoste ca-n povesti, pana cand moartea celebrului om de televiziune i-a despartit, în 2009.

Sotul Augustei Lazarov nu a fost insa intimidat de acest trecut. ”Numele ei, Lazarov, e legat de un trecut langa o personalitate fabuloasa. A fost un om pe care Augusta l-a iubit cu tot sufletul si respect asta. Nu vad unde ar trebui sa fie presiunea. Nu concurez cu trecutul ei. Eu ii completez doar prezentul si vrem sa ne bucuram impreuna de viitor”, declara Andreas în exclusivitate pentru Click! la scurt timp dupa ce povestea lor de dragoste a fost deconspirata, in 2014.

Cei doi au impreuna un baietel, Luca, nascut pe 18 decembrie 2014. El a fost in centrul atentiei la nunta parintilor sai.

Gabriela Firea, fini fara numar

Nici Gabriela Firea nu s-a plictisit in weekend. Impreuna cu sotul sau, Florentin Pandele, au fost duminica din nou nasi.

Gabriela Firea a purtat la acest eveniment o rochie mov purpurie cu aplicatii din dantela.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare