Vedete din Romania

#ebola Rodica Popescu Bitanescu #vedete intern #ebola #showbiz #rodica popescu-bitanescu

O actrita indragita de la noi: "Am avut Ebola si m-am vindecat fara nimic"

Actrita Rodica Popescu Bitanescu este convinsa ca in tinerete a suferit de Ebola si ca s-a vindecat fara  niciun fel de medicamente.

 

Rodica Popescu Bitanescu sustine ca boala se numea la vremea respectiva gripa spaniola. "Cand eram studenta, era o gripa in Romania care se numea gripa spaniola. Cei care sunt de varsta mea isi amintesc  de aceasta oribila. Aia a fost Ebola. Locuiam in cartierul Cotroceni intr-un subsol nenorocit ca eram saraci. Tata era in puscarie ca detinut politic si cand s-a dus mama la el la vorbitor a vazut ca tot culoarul era plin de cosciuge. Mureau nu stiu cati din cauza asta. Murise si o vanzatoare de la chioscul de ziare", a  povestit Rodica Popescu Bitanescu la Antena Stars. 

CITESTE SI: 

Mafia italiana s-a infiltrat printre vedete. Iata cine are legaturi cu clanuri criminale
Ea e romanca mai frumoasa decat Angelina Jolie!
Ce-si doresc femeile de la barbati: sa fie romantici si priceputi la...

Actrita spune ca vreme de o saptamana a stat doar in pat pentru ca era foarte slabita si se simtea extrem de rau, ajungand chiar la un moment dat sa verse sange. "Am pierdut mult sange. Nici nu aveam ce sa mancam, ca eram saraci. Am slabit cred ca vreo zece kilograme intr-o saptamana", a mai povestit artista, potrivit ziare.com. 

Simpatica actrita sustine ca s-a vindecat de la sine, fara sa urmeze vreun tratament. "M-a ajutat Dumnezeu sa nu mor. Nu stia nimeni ce sa imi faca. Toata lumea susotea pe hol si ma gandeam ca sigur  mor. Nu au luat boala de la mine nici fratele meu, nici mama mea. Eu am avut Ebola. Pe timp ala se numea gripa spaniola", a incheiat actrita. 

Epidemia de Ebola a izbucnit recent in Africa centrala, peste 10.000 de persoane fiind contaminate intr- un timp-record, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii. In urma infectarii, aproape 5.000 de persoane  si-au pierdut viata, iar cei care au supravietuit au urmat tratamente sub supraveghere specializata. 

Sursa foto: creart.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare