Vedete din Romania

#luminita gheorghiu #actrita #lungmetraj #Pozitia copilului #Hollywood Reporter

O actrita romanca, laudata de presa americana

Rolul unei mame obsedate de control i-a adus numeroase cuvinte de lauda actritei romane Luminita Gheorghiu, care a jucat in lungmetrajul "Pozitia copilului", regizat de Calin Netzer.

"Pozitia copilului" este singurul film romanesc din competitia Berlinalei, ce a avut ieri premiera mondiala. Reporterii publicatiei "Hollywood Reporter" au fost incantati de pelicula "Pozitia copilului" si fascinati de prestatia actritei Luminita Gheorghiu, pe care au numit-o "o actrita stralucitoare".

"Dupa Paulina Garcia, din filmul chilean «Gloria» si in asteptarea lui Catherine Deneuve in «My Way», festivalul de la Berlin a fost ocazia pentru a pune in evidenta o alta actrita stralucitoare - Luminita Gheorghiu, care joaca rolul unei femei de varsta mijlocie din high class. «Pozitia copilului» este un portret detaliat, exact si tragicomic al unei mame dominante care are sansa de a castiga controlul asupra fiului sau adult cand acesta este acuzat de omor din culpa in urma unui accident", scrie Hollywood Reporter.

Desi dramatic, filmul are o miza mai degraba terna, scenariul semnat de Razva Radulescu si Calin Peter Netzer este scris admirabil, cu momente de umor care contabalanseaza finalul dramatic, mai scrie publicatia.

Sursa foto: www.realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului