Vedete din Romania

# vedete cancer #dana deac #cancer

O cunoscuta prezentatoare TV, diagnosticata a cincea oara cu cancer!

Fosta prezentatoare la Antena 1, apreciata pentru activitatea sa jurnalistica de aproape 20 de ani, Dana Deac lupta din nou cu cancerul. In urma cu doar cateva zile a fost din nou operata. In ciuda diagnosticului crunt, vedeta TV isi pastreaza optimismul. “Sunt unul dintre oamenii care au o istorie plină de lupte, înfrângeri și victorii, dar fără să fi caștigat bătălia în mod definitiv”, scrie vedeta, pe blogul sau, danadeac.com.

Vestea revenirii cancerului a venit ca un fulger, in luna iunie, dupa cum marturiseste chiar Dana Deac. "În luna iunie am primit vestea că biopsia unui nodul tiroidian anunța un nou cancer. În urmă cu zece ani, am avut prima oară cancer, iar povestea mea a devenit publică. Drama mea pe care o doream închisă în spațiul propriei mele istorii, era de acum un motiv de discuții între prieteni, o puternică motivație pentru persoanele caritabile de a fi de ajutor, în mod concret și consistent, unei jurnaliste pe care o primiseră în casa lor la micul dejun, chiar dacă le oferea o cafea cu sare", povestește vedeta, pe blogul său. 

Dana Deac a inceput sa scrie pe blogul personal povestea bolii care o urmareste de un deceniu tocmai pentru a-i ajuta pe cei care "nu vad solutia din cauza grijilor". Pe acest blog, fosta prezentatoare a emisiunii "Cafea cu Sare" povesteste etapele prin care trece si ceea ce face pentru a castiga batalia impotriva cancerului. 

Invitată în emisiunea "La Măruță", la Pro TV, Dana Deac a dat detalii despre tratamentul pe care va trebui să îl urmeze, după operația de rezecție a glandei tiroide, efectuate în august, la Istanbul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare