Vedete din Romania

#directia 5 #andra #valentine's day #rin grand hotel

O dragoste ca-n filme la RIN Grand Hotel

Ziua Indragostitilor  este ocazia perfecta sa petreci o seara deosebita alaturi de cel drag. Daca iti plac muzica buna si confortul, cea mai potrivita destinatie pentru ziua de 14 februarie este Rin Grand Hotel .

Esti invitat sa petreci seara de 14 februarie intr-un cadru de poveste, regizat de RIN Grand Hotel special cu si pentru cei indragostiti!

Cu o distributie celebra: Directia 5, Andra, Tibi Scobiola, numeroase momente artistice si concursuri cu premii surpriza, garantam succesul unui Valentine’s Day  asa cum ai visat mereu sa petreci!

"Filmul" va rula incepand cu ora 20:00, in sala Bucuresti unde te asteptam cu un program artistic Rin Grand Hotelromantic , un meniu delicios si unde ai ocazia sa fii premiat in cadrul concursului "Recunoaste replica sau melodia". Seara se poate incheia cu petale de trandafir si sampanie intr-una din camerele special pregatite...

Traieste o dragoste ca-n filme la RIN Grand Hotel!

 

Daca vrei sa iei parte la magia pe care Rin Grand Hotel o organizeaza de Valentine ’s Day, afla mai multe despre hotel si despre cum poti participa la concursul nostru si poti fi castigatorul unei seri romantice.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului