Vedete din Romania

#rochii Carmen Iohannis # designer carmen iohannis #carmen iohannis #vedete intern #showbiz

O noua vizita in strainatate, alte tinute! Carmen Iohannis a schimbat macazul

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa au participat in weeekend la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg. Desi pana acum nu a tinut cont de protocol si a purtat rochii scurte, Prima Doamna a ales pentru acest eveniment un alt tip de tinuta.

O prima fotografie din cadrul festivalului apare pe pagina de Facebook a presedintelui, insotita de urmatorul mesaj: "Am participat astazi (n.r. ieri) la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg, in calitate de invitat de onoare al Presedintelui Austriei, domnul Heinz Fischer. Festivalul, care se desfasoara in locul nasterii lui Wolfgang Amadeus Mozart, reuneste iubitori de muzica, opera si teatru din toate colturile lumii si reprezinta o traditie, fiind organizat inca din anul 1920. Cred in puterea culturii de a reuni oamenii si sunt un sustinator al evenimentelor culturale".

Pe pagina Primei Doamne insa, mesajele sunt mai putin protocolare, iar fotografiile arata ca a adoptat un nou stil vestimentar pentru intalnirile oficiale: a inlocuit rochiile scurte cu unele pana in pamant.  Prima imagine de la evenimentul din weeekend de pe reteaua de socializare dezvaluie numele designerului tinutei stralucitoare si elegante:  “Aceasta rochie minunata creata de Eli Laslean, la intalnirea oficiala cu presedintele Austriei, Heitz Fischer”.

Prima Doamna continua sa posteze pe pagina de Facebook care ii poarta numele un selfie in care apare alaturi de presedintele Klaus Iohannis, in dreptul caruia scrie: "Un selfie pentru voi si toate gandurile trimise LA  romanii de pretutindeni".

In ultima fotografie, se poate vedea ca Prima Doamna si-a schimbat rochia, alegand de data aceasta o culoare mai calda, dar a optat si pentru o alta coafura.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare