Vedete din Romania

#divort #copil #casatorie #relatie #bogdan lobont #oana frigescu #andrei badiu

Oana Frigescu a avut o relatie cu Bogdan Lobont

Oana Frigescu , prezentatoarea stirilor de la Antena 1, a avut in 2005 o relatie cu portarul Bogdan Lobont . Pe atunci, fotbalistul se afla in proces cu fosta iubita pentru custodia baiatului lor. Oana Frigescu era iubita lui, insa nu a aparut in presa pentru a nu se crede ca ea este cauza despartirii celor doi.

Povestea stiristei face valva in ultima perioada. Oana Frigescu a hotarat sa divorteze la sfarsitul anului trecut si sa plece de acasa impreuna cu fiica sa de 10 luni. Ea si-a acuzat sotul ca o batea si o insela.

Intr-un interviu acordat revistei Zau, in anul 2009, Oana Frigescu declara ca nu a avut de-a face cu despartirea lui Lobont de iubita lui, Loredana de la Trident .

“Sa nu uitam ca Bogdan era unul dintre burlacii cei mai vanati din fotbalul romanesc. Toţi ne-ar fi condamnat pe nedrept, avand in vedere ca in acea perioada era implicat in mult-mediatizatul scandal cu Loredana. Toata presa m-ar fi acuzat ca eu sunt marul discordiei si ca eu as fi lasat un copil fara tata”, declara Oana Frigescu in 2009.

In 2009 insa, Oana avea o relatie cu Bogdan Temesan, fiul fostului presedinte al Bancorex. Stirista se declara indragostita de acesta si era impresionata de darurile pe care Bogdan i le facea. Cu toate acestea, la nici doua luni de la declaratiile sale, in iunie 2009, Oana Frigescu se casatorea cu Andrei Badiu .

In aprilie 2010, Oana aducea pe lume primul copil al cuplului. Ea declara ca isi mai doreste un copil alaturi de Andrei, care se intelege foarte bine cu micuta Maria. Dupa 6 luni insa, Oana Frigescu a cerut divortul, acuzandu-si sotul ca o batea si insela.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare