Vedete din Romania

#oana frigescu #andrei badiu

Oana Frigescu: "Ma simt datoare sa nu-mi spal rufele murdare in public"

Oana Frigescu se teme pentru siguranta ei dupa ce a demarat procedurile de divort. Stirista de la Antena 1 a fost fotografiata insotita de un .

Marti seara, Oana Frigescu a fost surprinsa de fotoreporterii Click! iesind din sediul Antenei 1 insotita de un bodyguard , care a condus-o pana la masina.

Stirista nu a mai iesit neinsotita din casa de casa dupa ce s-a despartit de sotul ei, .

"Nu imi vine sa cred. De ce are nevoie de un bodyguard? Chiar daca ne-am intalni, ce as putea sa-i fac? Doar am sta de vorba ca doi oameni civilizati, care au un copil impreuna", a declarat Andrei Badiu , pentru Click.ro.

Dupa aparitia in presa a unor fragmente din cererea de divort a Oanei, in care stirista il acuza pe sotul ei ca a batut-o, vedeta Observatorului a facut prima declaratie oficiala.

”Imi pare rau ca viata noastra a devenit subiect de stiri, imi este foarte greu. Chiar daca am fost nevoita sa fac acest pas, Andrei a fost, este si va fi tatal Mariei. Il voi ajuta sa fie un tata cat mai bun pentru Maria. Ma simt datoare fata de fetita mea sa fiu discreta si sa nu-mi spal rufele murdare in public”, a declarat Oana, citata de Cancan.ro.

Sotul Oanei a raspuns acuzatiilor ei. Andrei Badiu sustine ca Oana nu l-a mai lasat sa-si vada fetita si ca declaratiile din cererea de divort sunt neadevarate.

“Am fost de la inceput un tata bun fara ajutorul Oanei si sunt sigur ca voi ramane un tata bun pentru Maria toata viata. Este regretabil ca sotia mea a luat in mod unilateral decizia desfacerii casatoriei. E regretabil ca cererea de divort a devenit subiect de presa, in conditiile in care continutul ei nu reflecta adevarul. Eu sunt si voi ramane tatal Mariei, desi de o luna si jumatate sunt obstructionat de sotie sa imi vad fetita, traind astfel drama de a petrece primele sarbatori departe de comoara mea de 8 luni”, a declarat Andrei, citat de Libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare