Vedete din Romania

#vedete intern #oana lis #viorel lis #showbiz

Oana Lis, mesaj emotionant pentru sotul sau

Viorel Lis a implinit astazi 73 de ani! Sotia sa a postat pe Facebook un mesaj de dragoste si, in plus, i-a facut si un cadou intim!

”Azi e ziua lui Viorel Lis, sotul meu, face 73 de primaveri. O viata de om plina cu de toate, 35 ani de munca, 3 neveste, a fost profesor, inginer, primar general, actor, Shrek, show-man, pensionar de succes, tata, iubit, sot, un om care si-a trait viata din plin, un om bun, cu idealuri, un om care a influentat in bine viata multora, a ajutat, a iubit, un barbat care mi-a schimbat viata la 180 grade, care m-a invatat ce inseamna iubirea, sustinerea, siguranta, viata. Te voi iubi mereu, chiar si cand ma mai superi… Nimeni nu m-a iubit asa mult ca tine si asta mi-a dat mereu puterea de a merge mai departe, Indiferent de probleme! Semnat… Oana… Oana Lis! Este mesajul pentru Viorel Lis.

Fostul primar general a recunoscut cum isi va petrece ziua de nastere, dar si ce-i lipseste la aceasta varsta.

“N-o sa am o petrecere nemaipomenita. Cred ca diseara o sa merg cu Oana undeva, la un restaurant. Nu pot sa spun ce cadou mi-a facut Oana. Este intim. Pot sa spun ca mi-a pus o poza pe Facebook si un comentariu frumos. Ma simt tanar, am impresia ca am 26 de ani, pentru ca ce e inainte de Revolutie nu se pune. Ma simt excelent pentru ca am iesit din politica, fac ce imi place cu toate ca unii ma critica. Duc o viata foarte buna, nu stiu cum au trecut 18 ani. Ce imi lipseste? Banii. Eu nu am fost un om bogat si nu am asa multi bani”, a declarat Viorel Lis la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului