Vedete din Romania

# oana lis facultate # oana lis studii #oana lis

Oana Lis s-a apucat de studii: "Fie ploaie, fie vant eu la facultate sunt"

Oana Lis trece prin schimbari radicale. Sotia lui Viorel Lis vrea sa se reinventeze, asa ca mai nou s-a apucat de studii.

Oana s-a inscris la facultate si spune ca trece prin cea mai frumoasa perioada. Studiile au ajutat-o sa se schimbe si ii place foarte mult sa mearga la cursuri.

De asemenea, Oana a marturisit ca isi doreste foarte mult un copil si ca se gandeste chiar la inseminare artificiala, deoarece nu isi doreste sa ramana singura, mai ales ca Viorel Lis s-a confruntat in ultima perioada cu probleme de sanatate.

„Fie ploaie, fie vânt, eu la facultate sunt. A devenit o plăcere pentru mine să mă trezesc dimineaţa. Sunt într-o nouă viaţă. Recomand tuturor femeilor să facă din nou o facultate. Te acomodezi. am examene la care am luat şi 10. O să am 7 examene în sesiune. Nu mă mai vedeţi în oraş. Îl pun pe Viorel să mă asculte. Mă pune să învăţ. A zis că s-ar înscrie şi el la facultate. Ar vrea să facă administraţie. Eu am învăţat despre mine. Am avut şi eu tot felul de probleme. Am învăţat să trăiesc în aici şi acum. Tot timpul neajunsuri. Am învăţat să mă bucur de clipă, să ascult oamenii în mod activ. Apartamentul în care m-am mutat e fix vis-a-vis de facultate. Cred că am slăbit pentru că stau câteva ore pe zi la facultate. Am slăbit cinci kilograme şi mai continui, o luasem puţin razna cu sărbătorile astea. Cred că sunt cea mai grăsuţă din showbiz. (...) Mi-am cumpărat laptop. Îl folosesc, m-au învăţat colegii, mi-am făcut prieteni noi”, a povestit Oana Lis, la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare