Vedete din Romania

# oana pellea jignita #oana pellea #stela popescu

Oana Pellea, jignita dupa ce a vorbit despre Stela Popescu

Oana Pellea a fost aspru jignita pe retelele de socializare dupa ce a avut curajul sa spuna ca nimeni din sala de la evenimentul la care a participat pentru ultima oara Stela Popescu nu a sesizat ca artista se simtea rau.

Actrita a scris pe pagina sa de socializare un mesaj prin ca spune ca i se pare incredibil ca nimeni din atatea persoane prezente la acel eveniment nu a luat nicio masura si nu a chemat salvarea.

„Şi n-au întârziat înjurăturile la adresa mea. Înjuraţi-mă. M-am obişnuit să fiu înjurată doar pentru că îndrăznesc să spun ce gândesc! Dar nu de mine e vorba. A murit o mare actriţă sub ochii noştri şi nu ne-am dat seama. Dumnezeu să o odihnească şi pe noi să ne ierte!, a fost mesajul pe care l-a scris Oana Pellea, dupa ce o internauta i-a scris un mesaj dur.

..... «Ce mă scârbeşte mai mult este cum se foloseşte Oana Pellea de moartea Stelei ca să cerşească atenţie prin arătatul cu degetul»”, a fost unul dintre mesajele jignitoare care au contrariat-o pe Oana Pellea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare