Vedete din Romania

#vica blochina #oana roman #egipt

Oana Roman a facut circ intr-un restaurant din Egipt

Oana Roman a facut un mare circ la un restaurant din Egipt, unde a fost in urma cu ceva timp impreuna cu prietena sa Vica Blochina. Din pacate, relatia lor de prietenie s-a deteriorat, iar Vica a facut dezvaluiri rusinoase despre sotia lui Marius Elisei.

 

”Eu am ajutat-o foarte mult, nu apreciaza nimic si pe nimeni, de aia nu are prieteni. I se pare ca totul i se cuvine, s-a folosit de mine foarte mult. Daca lumea o ajuta atunci cand se plange, pentru ca se plange toata ziua, are impresia ca i se cuvine si, cand se vede cu sacii in caruta, dupa, ea este sefa. In pandemie, i-am dat cardul meu pentru ca ea nu avea bani, am ajutat-o foarte mult inclusiv cu afacerea pe care o are. Nu are pe nimeni langa ea, pentru ca toata lumea i-a intors spatele, iar eu nu intelegeam de ce”, a spus Vica Blochina, potrivit cancan.ro.

Vica a mai povestit ca in vacanta pe care a petrecut-o cu Oana in Egipt a avut parte si de un mare circ la un restaurant dupa ce sotia lui Marius Elisei nu a primit o reducere.

In Egipt, Vica Blochina a avut parte de surprize din partea Oanei Roman. In primul rand, vedeta i-a informat pe angajatii de la receptia hotelului la care s-a cazat ca este faimoasa. Mai exact, ca este ”Madonna din Romania”. Apoi a urmat un moment de necrezut la un restaurant.

”La restaurant a la carte si-a comandat 6 creveti si au facut 100 euro. Nu vrei sa stii ce i-a facut ospatarului pentru aia 100 de euro. Am crezut ca nu este adevarat. Cum a injurat si cum a tipat ca sa-i faca reducere si i-a facut 20 de euro. Foarte multa lume mi-a spus si m-a tras de maneca sa nu ma incurc cu ea”, a mai spus Vica Blochina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare