Vedete din Romania

#Oana Roman boala #vedete intern #oana roman #showbiz

Oana Roman a primit verdictul de la medici! De ce afectiune sufera

Oana Roman a fost in repetate randuri la urgenta in ultima perioada, dar fara ca medicii sa depisteze ce afectiune are. Fiica fostului premier a aflat intr-un final care este diagnosticul!

„Nu ma simt inca bine. Vorbesc mai greu, pentru ca respir mai greu si pentru ca trebuie sa fac tratament si apoi o sa imi revin, cel putin asa mi-au promis medicii. Fac un tratament pentru hipertensiune si am pulsul marit, ceea ce nu e bine, dar incercam sa rezolvam. Mi-au spus ca intr-o luna, daca sunt cuminte si imi iau tratamentul, o sa fiu mai bine.Aceasta afectiune s-a declansat numai pe fond de stres , si nu am voie sa ma supar, si toata lume atrebuie sa ma tina in puf. E imposibil, dar incerc sa ma tin eu pe mine in puf. M-am simtit rau”, a declarat Oana Roman in cadrul emisiunii la Antena Stars.

In urma cu trei saptamani, Oana Roman scria: “ingrozitor sentiment cand te simti foarte foarte rau, din ce in ce mai rau, si 4 doctori iti dau 4 tratamente diferite si tu inca nu stii de fapt ce ai!!! Si dupa aproape doua saptamani te simti la fel de rau!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului