Vedete din Romania

#izolare oana roman #venituri oana roman #oana roman

Oana Roman a recunoscut: "Niciodata nu am avut destui bani ca sa ma imbrac asa cum simt"

Oana Roman este considerata de multi o rasfatata a sortii, fiind fiica fostului premier al Romaniei, Petre Roman. Insa ea a spus de fiecare data cand a avut ocazia sa se descurce singura in viata, sa-si cladeasca o cariera, fara sa beneficieze de ajutorul tatalui sau.

Intr-o conversatie cu fanii sai pe retelele de socializare, Oana a marturisit ca nu a avuit niciodata suficienti bani pentru a-si cumpara tot ceea ce si-a dorit in materie de haine. De asemenea, a spus ca ii compatimeste pe cei cu multi bani,care isi permit orice, dar se imbraca foarte prost.

"Niciodata nu am avut destui bani ca sa ma imbrac asa cum simt si cum m-as simti bine. Si am compatimit oamenii cu enorm de multi bani care se imbraca absolut oribil desi isi permit sa-si cumpere orice haine. Le lipseste gustul si rafinamentul. Cu astea te nasti. Nu le poti cumpara cu bani," a scris Oana Roman pe pagina sa de socializare.

"Nu sunt facuta sa fiu casnica"

Obisnuita cu o viata mereu activa, Oana Roman suporta cu greu perioada de izolare. Ea a marturisit ca tanjeste foarte mult sa fie rasfatata la saloanele de cosmetica, inchise in aceasta perioada. Vedeta se plange ca ii lipsesc si  proiectele care ii ocupau majoritatea timpului si de pe urma carora isi castiga existenta.

"Nu mai vreau sa fac curat. Și nu mai vreau să stau inchisa in casa. Vreau la mare, vreau la munte, vreau sa plec singura cateva zile, sa nu mai trebuiasca sa fac nimic pentru nimeni! Nu sunt facuta sa fiu casnica!," a mai scris Oana Roman in urma cu cateva zile pe contul de socializare

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului