Vedete din Romania

#atac dur #oana roman #oana zavoranu

Oana Roman, atac dur la adresa Oanei Zavoranu: “In halul asta de agramata...”

Oana Roman o ataca dur pe Oana Zavoranu dupa una dintre criticile aduse de cea din urma. Oana Zavoranu nu s-a putut abtine sa nu se ia e Oana Roman supa ce aceasta a postat o poza in care apare alaturi de Pepe.

 

Oana Zavoranu a vazut rosu in fata ochilor cand Oana Roman si Pepe s-au fotografiat impreuna. “Ursoaico, cand te apropii de bichon, si peruca o ia razna.”, a comentat Oana Zavoranu.

Oana Roman a observat rapid greseala gramaticala a Oanei Zavoranu care a scris „apropi” cu un singur „i” si nu s-a abtinut sa nu o taxeze.

„Cat de frumos sa dai cu hate fiind in halul asta de agramat!!”, a spus Oana Roman cu intr-un story pe Instagram, subliniind greseala facuta de Oana Zavoranu. 

Nu este prima oara cand Oana Zavoranu o ataca pe Oana Roman. Querida crede ca fiica lui Petre Roman il pubeste in secret pe Pepe. Oana Zavoranu a facut aceasta declarati in podcastul lui Catalin Maruta, declarand ca Oana Roman spera sa aiba o relatie cu Pepe.

Oana Roman a tinut sa precizeze ca Pepe ii este ca un frate si, departe de ei gandul de a forma un cuplu.

“El pentru mine, ca sa mai lamurim alte aberatii pe care le fac tot felul de oameni pe Instagram. Eu toata viata mea mi-am dorit o familie mare si, mai ales, am visat sa am un frate, pentru ca eu am doar o sora, care este mult mai mare deca mine. Nu am avut o relatie apropiata.

Dumnezeu mi-a dat frate care nu este de sange, dar este mai mult decat atat. Pepe este fratele meu, ca si cum ar fi sange din sangele meu si-l iubesc ca pe fratele meu, cu toata fiinta mea”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

FOTO: spynews.ro, instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare