Vedete din Romania

#dezvaluiri Oana Roman #sarcina Oana Roman #vedete intern #oana roman #showbiz

Oana Roman, despre decizia de a deveni mama. "Aveam tot felul de prostii in cap"

Oana Roman a devenit mama destul de tarziu, la 37 de ani, atunci cand se astepta cel mai putin. Recunoaste ca pana sa fie insarcinata isi facea o multime de ganduri, “care acopereau de fapt lipsa mea de convingere ca a venit realmente momentul sa am un copil”.  Iata cum a primit-o pe micuta Maria Isabela.

“Eu am luat decizia de a deveni mama destul de tarziu si doar atunci cand am simtit ca a venit momentul ca acel copil dorit si asteptat va veni pe lume pentru ca mi-am gasit jumatatea, am gasit omul care imi doresc sa fie tatal copilului meu. Nu am planificat sarcina. Ea a venit cand ma asteptam cel mai putin dar am stiut imediat ca-mi doresc acest copil.

Aveam 37 de ani si multa lume din jurul meu, inclusiv parintii mei, cred ca isi pierdusera speranta ca eu voi mai deveni mama. Poate ar fi fost frumos sa fac un copil mai devreme dar nu am simtit niciodata ca acum sentimentul puternic ca-mi doresc un copil”, a dezvaluit Oana Roman pe blogul sau.

“Cand eram tanara aveam tot felul de prostii in cap….ca nu sunt pregatita, ca trebuie sa-mi croiesc intai o cariera, ca imi trebuie o casa cu mai multe camere. Motivele astea erau false…..acopereau de fapt lipsa mea de convingere ca a venit realmente momentul sa am un copil. Poate ca nu gasisem inca barbatul potrivit, sau nu eram inca destul de matura. Cert e ca Dumnezeu mi-a daruit un copil atunci cand trebuia si cu cine trebuia.

Nu as fi putut sa am un tata pentru copilul meu mai bun si mai dedicat precum sotul meu. Momentul nasterii a fost unul de mare, imensa bucurie umbrit insa de niste probleme de sanatate foate grave care s-ar fi putut solda cu o tragedie caci viata mea a fost pusa cu adevarat in pericol. Am reusit sa trec peste aceasta cumpana cu ajutorul unui doctor extraordinar dar si datorita sotului meu care a fost langa mine in fiecare moment, mi-a dat putere si incredere”, a mai scris vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare