Vedete din Romania

#Oana Roman Madalina Ghenea #despartire Madalina Ghenea #madalina ghenea #oana roman

Oana Roman, despre Madalina Ghenea: "ce defect ar putea avea, astfel incat toti barbatii sa o insele?"

Nimeni nu se astepta ca Madalina Ghenea si Matei Stratan sa se desparta. Cuplul parea mai fericit si mai solid ca niciodata, insa inevitabilul s-a produs. Acum, subiectul despartirii celor doi este intens discutat in lumea mondena.

Nici Oana Roman nu a trecut cu vederea acest subiect. Mai mult, vedeta nu-si poate explica cum de Madalina Ghenea, o femeie tanara, frumoasa si faimoasa, poate fi inselata de toti barbatii din viata ei.

"Ma intreb cum Doamne iarta-ma tu, ca barbat, iti trece prin cap sa inseli o astfel de femeie. E tanara, e frumoasa si tu o inseli pe femeia cu care ai un copil. Imi aduc aminte ca ea a avut o relatie cu Philipp Plein, care la fel, a inselat-o. si atunci stau si ma gandesc: ce defect ar putea avea o femeie atat de frumoasa, de tanara si de celebra, astfel incat toti barbatii sa o insele si sa ajunga intr-o astfel de situatie? in acelasi timp stau si ma gandesc ca, stiti cum e, sa fii frumoasa, tanara si celebra nu e de ajuns pentru a fi fericita. Noi toti in aceasta lume alergam dupa bani, dupa celebritate, alergam dupa frumusete. Incercam sa ne construim o frumusete artificiala, de cele mai multe ori, crezand ca asta inseamna fericirea.

Iata, o femeie care este si frumoasa, si celebra si ce vreti voi nu este fericita, pentru ca fericirea nu consta in aceste lucruri, ci in lucruri sufletesti. Este un lucru pe care eu l-am invatat in viata mea din propria experienta si stau si ma gandesc ca eu nu mai sunt nici tanara, nici cea mai frumoasa, nici cea mai slaba, nici cea mai minunata si cu toate astea Dumnezeu mi-a daruit un barbat minunat si un copil perfect si eu traiesc fericirea… Desi, nu sunt nici bogata si nici cea mai frumoasa… poate sunt celebra, intr-adevar. Ma gandesc la toate fetele astea care cred ca se opereaza de 100 de ori si care isi aroga aceasta frumusete artificala crezand ca vor fi fericite. Ei bine, nu, nici toate operatile din lume nu va vor face fericite", a declarat Oana Roman in cadrul emisiunii online pe care o prezinta, potrivit click.ro.

Sursa foto: click.ro, stirileportv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare