Vedete din Romania

#politist pedofil #declaratii oana roman #oana roman

Oana Roman, despre politistul pedofil: "Sa stea in inchisoare pana moare"

Oana Roman este extrem de revoltata de gestul facut de politistul pedofil care a agresat doi copii. Aceasta este de parere ca pedeapsa acordata pedofililor este mult prea mica si ca acestia ar trebui inchisi pe viata.

"Pedeapsa pentru viol sau abuz asupra minorilor este de 25 de ani. Nu cred ca exista vreun caz, cu exceptia unuia din Belgia, in care sa se dea sentinta pe viata pentru asa ceva. La nivel european avem aceasta problema. In America exista asa ceva, fara posibilitatea de a fi vreodata eliberat conditionat. La Codul Penal ar putea modifica niste lucruri. Pedeapsa de inchisoare pe viata este mult mai grava decat cea cu moartea. Sa stea acolo pana moare", a spus Oana Roman, in cadrul propriei emisiuni.

Ba mai mult, aceasta este revoltata si pe parintii celor doi copii abuzati pe care ii critica pentru faptul ca i-au expus public, fara a le cenzura identitate. Oana Roman este de parere ca acest lucru ii va afecta si mai mult pe micuti, care vor deveni tinta rautatilor, la socala.

"Acesti doi copii abuzati au parinti. Au dat declaratii, dupa care au aparut la TV, fara sa-si protejeze identitatea. E un lucru foarte grav. Nu inteleg ca si-au expus copiii la ceva foarte grav. Dau posibilitatea celor din jur sa stie cine sunt cei doi copii abuzati, devenind o tinta la scoala. Vor fii supusi la o stigmatizare publica, care ii va traumatiza la fel de rau ca abuzul la care i-au supus agresorul. Sunt niste nemernici. Supui copilul unei noi traume absolut ingrozitoare. Sunt iresponsabili. Un instinct de parinte trebuie sa ai. Au facut lucrul acesta pentru bani, va spun eu. Multi, pentru ca aceste emisiuni platesc bani pentru astfel de subiecte. Tu, ca producator, trebuie sa ai constiinta. Puteau sa-i aduca in platou dar sa le blureze fata, sa nu-i arate… Poate ai si tu copii….", a mai spus Oana Roman, potrivit click.ro.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare