Vedete din Romania

#vedete intern #showbiz #Oana Roman doliu #oana roman

Oana Roman, in doliu

Oana Roman trece prin momente dureroase. Vedeta si-a anuntat prietenii virtuali ca medicul fiicei ei, Isabela, doctorul Dorin Bleahu, a incetat din viata.

“Doctorul Isabelei a plecat sus la ingeri. De cate ori am fost internata cu ea la spital a avut grija de ea cu maxim profesionalism si am avut cu dansul nenumarate discutii interesante si fascinante. Un om bun, cald, bland si o enciclopedie de medicina. Ne veti lipsi mult domnule Doctor. Drum bun catre ingeri!” este mesajul postat de Oana Roman pe o retea de socializare.

La inceputul lunii iulie, Oana Roman vorbea despre modul curajos in care Isabela infrunta problemele de sanatate. “Da, asa e cu copiii mici. Se speriase si ea foarte tare si atunci am mers la spital. Isabelei i-au iesit analizale foarte prost si atunci a trebuit sa o internam ca sa-i faca tratament. Cam la 3-4 luni face un episod din acesta. Dar pana la un an nu a avut nicio problema. Acum e bine, e foarte energica, dupa cum vezi. Ea e mai puternica decat suntem noi. Copiii trebuie sa se imunizeze cumva. (..)”, a declarat Oana Roman in timpul emisiunii “Rai da' buni”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare