Vedete din Romania

#oana roman #showbiz #bianca dragusanu #vedete intern

Oana Roman, in mijlocul unui nou scandal: "A fost ipocrita"

De cateva zile, intre Bianca Dragusanu si Oana Roman se duce un razboi al nervilor, materializat in declaratii jignitoare. Totul a pornit de la niste postari pe Facebook, iar conflictul a degenerat rapid.

Bianca s-a simtit ironizata atunci cand Oana Roman a spus ca seamana cu papusa Barbie si chiar e mai frumoasa decat aceasta.

Sursa foto: stirileprotv.ro

"Pe mine m-au sunat prietenele mele si mi-au zis sa intru pe net si sa caut emisiunea in care Oana este atacata de Bobonete, ca se vezi cum se contrazice si ce face cu tine. Eu nu inteleg de ce a avut aceasta reactie si de ce a vorbit asa. Nu inteleg de ce a comentat de aspectul meu fizic dupa ce spunea despre Bobonete. Eu o apreciez foarte tare pe ea, are o familie frumoasa, tot ce ii trebuie. Nu stiu de ce sa faca asta", a explicat Bianca.




Roscata nu s-a putut abtine sa nu o faca ipocrita pe fiica fostului premier.

"Nu stiu cat e vorba de forme, cat se incearca sugerarea ideii ca sunt de plastic. Eu va zic, am gene bune si cateva modificari pe care le-am recunoscut intotdeauna. O consider o femeie inteligenta, dar atunci a fost ipocrita. Consider ca nu e in stare sa porneasca un conflict inutil cu o persoana ca mine, care nu i-a facut niciodata nimic. Cu totii ne dorim sa atingem perfectiunea. Eu am empatizat foarte mult cu Oana pentru ca ea, ca si mine, s-a confruntat cu rautatile oamenilor in legatura cu fizicul. Mie imi place de ea, dar n-am inteles rautatea asta", a mai spus ea.

CITESTE SI:

Dan Diaconescu a fost condamnat la inchisoare

Un mare actor iubit de romani s-a stins din viata
Teo Trandafir a trait spaima vietii

Sursa foto: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului