Vedete din Romania

# vedete spital # oana roman spital #oana roman

Oana Roman, la spital! Ce a patit vedeta

Oana Roman se pare ca face ce face si iar ajunge la spital! Dupa ce in ultimele doua dati cauza a fost cate o raceala de-a Isabelei, fetita vedetei, de data aceasta chiar Oana a avut nevoie de medici. 

Experientele cu sistemul medical romanesc au fost de cele mai multe ori detaliate de vedeta pe retelele de socializare. Si de data aceasta, Oana Roman si-a tinut la curent fanii. Ea a reusit sa-i ingrijoreze astazi pe acestia dupa ce a postat o imagine cu ea pe patul de spital. Vedeta TV a avut nevoie de niste investigatii medicale, fiind suspecta de sinuzita. Oana a mers la spital, acolo unde i s-a facut o punctie si a fost pusa la perfuzii o perioada de timp. 

Vedeta este insa bine, cel putin deocamdata. "Din păcate, am făcut sinuzită. Mi s-a făcut o puncţie, perfuzie... Izabela a fost şi ea bolnavă, eu am luat de la ea pentru că nu am stat ferită. Am avut şi filmări în vânt, frig... s-au adunat mai multe. E prima dată când am probleme cu sinusurile şi nu e deloc plăcut.  Să sperăm că nu sunt complicaţii mai mari. Am avut şi dureri, iar intervenţia de azi nu a fost una tocmai plăcută. Eu mă dusesem la un control, nu ştiam ce o să urmeze. Azi nu m-am simţit bine, am lipsit de la filmări, voi relua săptămâna viitoare", a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare