Vedete din Romania

#oana roman #tata #marturisire

Oana Roman, marturisire dureroasa despre tatal sau: "A uitat de mine"

 

Oana Roman a facut bilantul acestui an care sta sa se incheie. A reusit sa-si cumpere casa visurilor sale, pe plan profesional a avut mai multe proiecte, insa inainte de Craciun a anuntat ca s-a decis sa puna puna punct casniciei cu Marius Elisei.

 

Oana Roman mai are, insa, o durere in suflet. Relatia cu tatal sau, Petre Roman. Ea spune ca acesta a uitat-o atat de ziua ei, cat si de Craciun si i-ar placea ca oamenii sa nu mai spuna ca este "fata lui tata."

 

"A fost un an bun. M-am transformat fizic in bine, am o casa noua, am un proiect profesional, am castigat noi prieteni, m-am maturizat cumva. Am pierdut lucrurile de care probabil nu aveam nevoie. Am o singura lipsa majora!

Tata a uitat de mine anul asta. Si de ziua Isei, si de ziua mea si mai ales de Craciun. Si la 43 de ani, tot copilul lui sunt! Un semn sau un cadou oricat de neinsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa! Stiu, o sa spuna lumea ca lucrurile astea nu se spun public, dar macar sa nu mai creada nimeni ca sunt fata lui tata! Eu tot il iubesc! Chiar daca pentru el eu nu prea mai exist," a fost mesajul trist postat de Oana Roman, pe contul sau de Instagram.

Ce dorinte are Oana Roman pentru anul 2020

Oana Roman are doua mari dorinte pentru anul care bate la usa. Ea isi doreste sa revina in televiziune si sa mearga intr-o vacanta intr-o destinatie calda.

"Eu am iubit sa fac televiziune, mi-as dori sa ma intorc in televiziune, la un moment dat. Imi doresc sa ma intorc cu un proiect, in televiziune. Nu stiu sub ce forma. Am mai spus acest lucru, dar cred ca a trecut neobservat. Imi doresc sa merg intr-o vacanta de o saptamana, undeva la plaja, la cald. Eu mergeam in Dubai in 2003, atunci cand nimeni nu mergea. Eu am facut lucrurile astea inaintea tuturor," a marturisit Oana Roman la emisiunea "Star Matinal."

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului