Vedete din Romania

#Oana Roman Colectiv #tragedia de la Colectiv #oana roman #colectiv

Oana Roman, mesaj cutremurator la 2 ani de la tragedia din Colectiv: “Au dat ordin spitalelor...”

La 2 ani de la tragedia din Colectiv, Oana Roman a postat pe Facebook un mesaj cutremurator, revoltata de modul in care a decurs ancheta pentru a afla cine este vinovat de moartea celor 64 de tineri.

“La 2 ani dupa tragedia din Colectiv, sistemul sanitar din Romania are in plus... un pat pentru ingrijirea marilor arsi. Aveam 10 in 2015, acum sunt 11. Un pat, atat a putut face tara, in doi ani dupa evenimentul soldat cu 146 de arsi. “


Este un lucru cert si dovedit ca dupa incendiu , niste oameni din sistem au dat ordin spitalelor sa spuna ca totul e sub control si ca au toate dotarile necesare. Erau zeci de arsi grav care mureau pe capete pt ca , de fapt, ei nu aveau aproape nimic in materie de dotari speciale pt marii arsi!
Eu pun o intrebare: cei care au declarat public ca sunt pregatiti, dotati si ca totul e sub control.....au fost anchetati ? Au raspuns pentru crima de a omori oameni doar ca sa nu recunoasca starea jalnica a sistemului sanitar? Se pot ei uita in ochii lor stiind ca au omorat oameni in chinuri si i-au condamnat pe altii la chinuri inimaginabile doar pentru ca ei sunt criminali?
Exista vreun procuror care va avea curaj sa se autosesiseze si sa ancheteze pe bune drama celor care au supravietuit sau au murit in zilele post Incendiu? 
Are careva curaj sa iasa in strada pentru ca cineva sa plateasca?”, a scris Oana Roman pe Facebook.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare