Vedete din Romania

#showbiz #oana roman #oana roman bani # probleme oana roman

Oana Roman nu mai scapa de ghinioane. Uite ce trebuie sa faca pentru a-si intretine familia!

Oana Roman a avut parte de un an dificil. Desi s-a casatorit si a adus pe lume o fetita, vedeta a fost parca urmarita de ghinioane. A fost la un pas de moarte dupa nastere, fiica si mama sa, Mioara Roman, s-au imbolnavit, iar acum trece printr-o alta problema. 

Sotul sau, Marius, nu a reusit sa se angajeze, iar banii stransi pana acum au inceput sa se imputineze. Astfel, desi spunea ca vrea sa stea acasa cu fiica sa, Oana este nevoita acum sa aduca bani in casa. Vedeta a primit deja o oferta si a inaintat negocierile. 

"Oana a primit o ofertă de job şi săptămâna trecută a mers la întâlnire pentru a discuta despre responsabilităţile care îi revin, dar şi despre salariu. Reprezentanţii spitalului în care a născut şi unde ea a mers ori de câte ori a întâmpinat probleme de sănătate i-au propus să devină Pr-ul instituţiei. Vor ca respectiva clinică să fie promovată şi s-au gândit la Oana, care are experienţă în domeniul comunicării. Deocamdată nu au bătut palma, dar ea este încântată. În felul ăsta se vor rezolva problemele financiare", au declarat, pentru spynews.ro, surse apropiate vedetei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului