Vedete din Romania

#oana roman #probleme de sanatate

Oana Roman, probleme grave de sanatate. Ce boala i-au descoperit medicii

Oana Roman se confrunta din nou cu mari probleme de sanatate. Dupa ce si-a facut mai multe investigatii si un set de analize, medicii i-au dat o veste proasta. O boala de care sufera de mai mult timp a revenit, iar acum va fi nevoita sa reia tratamentul. Se pare ca vedeta are probleme cu glanda tiroida. 

„Recunosc ca, de cateva zile, nu prea ma simt in apele mele. Probabil este si oboseala de la toata munca pe care o depunem, pentru ca muncim singuri. M-am hotarat sa ma duc sa-mi fac niste analize, pentru ca nu mi-am facut de aproape de 8, 9 luni. Este foarte important sa ne facem analize macar o data pe an, cel mai bine ar fi, de doua ori pe an, cam la 6 luni. Eu, probabil deja multi stiti, am avut acum ceva ani probleme cu tiroida, am avut o hipertiroidie pe care am tratat-o si, de doi ani, nu m-am mai dus sa-mi fac analize, pentru ca eram bine. Am terminat tratamentul pe care il luam si acum tare imi e ca de la multe intamplari si probleme, ca la toata lumea, tare imi e ca tiroida mea s-a dereglat iarasi”, a spus Oana Roman, pe Instagram, in urma cu cateva zile.

Acum, Oana va fi nevoita sa reia tratamentul si sa fie mult mai atenta la sanatatea sa. 

„Am lipsa de fier, trebuie sa iau niste suplimente cu fier. Am colesterolul un pic marit. Ma mir, pentru ca eu, nici cand aveam 25 de kilograme mai mult decat am acum, nu am avut colesterolul mare niciodata. In ceea ce priveste tiroida am o mica problema, pentru care trebuie sa reiau tratamentul. Nu este nimic de ingrijorat. Eu am avut hipertiroidie, nu hipotiroidie, deci nu iau Euthyrox. M-ati intrebat ce tratament iau, dar va sfatuiesc sa mergeti la medic”, a spus Oana, pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare