Vedete din Romania

#oana roman #masina #parcare

Oana Roman, ramasa fara masina: "N-ai unde sa parchezi in Bucuresti"

Oana Roman s-a trezit fara masina tocmai cand se pregatea sa mearga la un concert. Fiica fostului premier recunoaste ca masina era, probabil, parcata neregulamentar .

"Mi-au ridicat masina, pentru ca probabil am parcat-o aiurea, nu-mi amintesc. Oricum, n-ai unde sa parchezi, oriunde ai fi in Bucuresti. Problema mea e ca n-am idee cum si de unde sa-mi recuperez masina, unde sa sun, pe cine sa intreb... Acum merg la concert la Directia 5, am luat un taxi. Ma voi ocupa dupa aceea sa-mi gasesc masina", a declarat Oana Roman pentru ring.

Oana va plati taxa de recuperare a autoturismului de 1000 de lei.

Ea este a doua vedeta care ramane fara masina in ultima saptamana. Oana Zavoranu a amenintat ca da in judecata Primaria si firma care ridica autoturismele parcate neregulamentar dupa ce masina i-a fost ridicata din fata vilei. Sotia lui Pepe a fost nemultumita de faptul ca nu a putut plati amenda pe loc si de faptul ca masina i-a fost zgariata in timpul operatiunii.

 

Citeste si

Oana Zavoranu vrea sa dea in judecata Primaria pentru masina ridicata

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului