Vedete din Romania

# oana roman look #oana roman

Oana Roman, schimbare de look surprinzatoare!

Oana Roman este intr-o continua schimbare de cand s-a impacat cu sotul sau. Vedeta a slabit destul de mult in ultima perioada, iar recent a incercat un nou look.  

Unul total diferit de pana acum. Oana a purtat un turban si desi a vrut doar sa faca impresie, se pare ca a creat un pic de rumoare pe pagina ei de Facebook, deoarece unii dintre fani nu au fost prea incantati de alegerea ei. 

Unii au apreciat imaginea şi au comentat că "Wow! Iti sta bine cu turbanul. Oana, imi place foarte mult noul tau stil,chiar ti l-ai gasit, te caracterizeaza foarte bine si arati mereu bine", "felicitari pentru noul look, esti frumoasa, dar sufletul tau e si mai frumos!" sau "Esti o dulce si o frumoasa ca intotdeauna, ai farmecul tău.", in vreme ce altii au criticat-o pe Oana Roman, considerand ca "nu iti sta bine asa! te imbatraneste". Cu toate acestea, imaginea a primit aproape 5000 de like-uri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare