Vedete din Romania

#showbiz #oana roman #vedete intern #Marius Elisei #oana roman luna de miere

Oana Roman, sexy in costum de baie in Santorini

Oana Roman tocmai a incheiat un sejur pe frumoasa insula Santorini, alaturi de sotul ei, Marius Elisei. Cei doi s-au distrat de minune si par mai indragostiti ca niciodata. 

Dupa o nunta solicitanta, Oana si Marius si-au luat o binemeritata vacanta in Grecia. Cei doi sunt foarte fericiti, dovada stand cateva fotografii cu cei doi sarutandu-se in apele limpezi ale marii. Oana pare total relaxata alaturi de sotul ei, mai ales ca au fost plecati in vacanta fara Maria Isabela, si a pozat in ipostaze jucause, fericirea citindu-se pe chipul vedetei.

Cei doi au fost cazati intr-un resort de lux unde cea mai ieftina camera costa 500 de euro pe noapte, cu piscina privata si personal non-stop la dispozitie. Insa cei doi soti nu sunt genul care sa se complaca in lux si atat. Lor le place aventura, adora plimbarile, sunt innebuniti sa viziteze locuri incarcate de istorie si nu se dau in laturi de la tot felul de aventuri, asa ca au fost in croaziera pe mare unde s-au aventurat in apele adanci. 

Marti seara cei doi au parasit Grecia au revenit in Romania. 

Fotografii: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului